WAT

 

.

>

>

>

>

.

.

.

.

>

CONTACTcontact.html

.

>

KUNST.LICHT

KUNST.LICHT heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het vlak van licht en verlichting voor theaterprojecten en dansvoorstellingen, architecturale en of stedenbouwkundige projecten en/of artistieke creaties.


KUNST.LICHT is gespecialiseerd in lichtontwerpen voor culturele, artistieke of toeristische evenementen. Of het nu gaat om kleine intieme producties in een oud theatertje of grote dansproducties in een professionele omgeving, KUNST.LICHT spreekt de taal van regisseur, dramaturg of choreograaf en werkt samen die lichtsetting die het beste de sfeer van het stuk evoceert.


Maar KUNST.LICHT treedt meer en meer op buiten de beschermde muren van theaters en cultuurhuizen en zoekt creatieve oplossingen voor projecten op diverse (buiten) locaties. KUNST.LICHT heeft een ruime ervaring opgebouwd voor evenementen op niet voor de hand liggende locaties, zoals kerken, oude industriegebouwen en meer en meer in de openbare ruimte. KUNST.LICHT wordt meer en meer gevraagd om mee te werken aan lichtfestivals en heeft daarvoor een aantal installaties uitgewerkt, of kan op maar van de locatie nieuwe installaties ontwikkelen, al dan niet samen met andere kunstenaars of disciplines. 


Wil je weten waar KUNST.LICHT al actief is geweest, kijk dan even op de projectpagina of bekijk de portfolio (pdf).

WAT
WIEwie.html
HOEhoe.html
PRJprojecten.html
introintro.html